7 Aralık 2012 Cuma

MAKİNA KAFA TELAŞESİ



Okan Bayülgen'in kendine has yorumlarıyla süslediği tazecik, çıtır çıtır ve gevrek gevrek olan 'Makina Kafa' adlı blog sitesini açmış (makinakafa.com). Ve bu blog'un kısa zaman önce benim de twitter'da kendime has içime sinmiş bir kullanıcı adım olsun diyerek yola çıktığım ve Baba'dan esinlenerek Makina Kafa (@makinakafatr) olsun dediğim kullanıcı adımla aynı olmasına çok şaşırdım.

Hem Baba'dan esinlenip hem de aynı olmasına neden şaşırdın diyecekler için şunu söyleyebilirim Okan Bayülgen'den bu isimle blog açmasını beklemiyordum ve görünce çok şaşırdım. Benim Okan Bayülgen sevgimin kral'dan çok kralcılık veya yalakalık olarak algılanması her zaman rahatsız olduğum konudur. 

Okan Bayülgen'i çok seviyorum ve ondan esinlenerek aynı mantıkla aynı kullanıcı adını almışım ve bu beni çok mutlu etti. Okan Bayülgen bir idoldür, bir örnektir Türk TV tarihinde çığır açan yapılamayanları yapan adamdır. Güncel tabiri ile adamın hası, adamın dibi,adamın ensekökü ve adamın en hit diğer versiyonlarıdır, aklınıza ne geliyor ise. 

Sadece kullanıcı adı almakla da kalmadım nacizane bir blog sitesi açmıştım (makinakafatr.blogspot.com) birşeyler yazarsam diye alana adını elimde tutmak için. Ben olsam aklımdan şunu geçirirdim yalan söyleme ulan Okan'dan görüp benzerini açmışsın diye ama öyle olmadı, daha önce açmıştım. Demem o ki ben bu adamı seviyorum bununla aynı düşünüyorum ve bundan da çok hoşnutum. Şaşkınlığın verdiği etkiyle yazdığım bu yazıyı da Baba'nın kendi sözleriyle bitireyim.

''Uyuyamayanlar için fantastik hikayeler'' makinakafa.com'da sizleri bekliyor.
@okanbayulgen - @makinakafa

Bünyesinde henüz bir halt bulunmayan ve ilk yazısı bu olacak olan makinakafatr.blogspot.com
Kişisel hesabım da şudur @MakinaKafaTR - Çaylak Makina Kafa'dan sevgilerle...